Coronavirus

Met nog minder dan drie maanden te gaan, komt Muzikaal Bootwateren 2020 snel dichterbij. We vinden het erg belangrijk om jullie op de hoogte te houden, juist nu het coronavirus (COVID-19) ons land in zijn greep houdt. Vanzelfsprekend staat de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, bezoekers en vrijwilligers altijd voorop. We volgen alle adviezen van de overheid en het RIVM dan ook op de voet.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor Muzikaal Bootwateren in volle gang. We gaan er dan ook van uit om iedereen het 3e weekend van juni op Ameland te zien, zodat we samen de 20e editie van dit prachtige evenement kunnen beleven!

Uiteraard kan dit alleen wanneer het volledig verantwoord is. Indien nodig nemen we passende maatregelen om onze muzikanten, bezoekers en vrijwilligers te beschermen. Hierbij moeten we ook rekening houden met het meest vervelende scenario, namelijk dat Muzikaal Bootwateren dit jaar niet doorgaat.

Voor nu houden we 1 mei 2020 aan als datum voor verdere beslissingen over de doorgang van Muzikaal Bootwateren. Op dat moment gaan we er vanuit genoeg duidelijkheid te hebben voor de komende periode, op basis van adviezen van de overheid en het RIVM.

We houden jullie op de hoogte en nogmaals; gezondheid staat altijd voorop!

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot ziens in het 3e weekend van juni! Pas goed op jezelf en op elkaar en blijf gezond!

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>