Muzikaal Bootwateren 2021 afgelast!

We kunnen er niet omheen; ook dit jaar gaat Muzikaal Bootwateren helaas niet door. In overleg met Gemeente Ameland, de verstrekker van onze vergunning, zijn we tot de conclusie gekomen dat dit evenement te vroeg komt om het verantwoord te laten plaatsvinden. En omdat veiligheid altijd boven alles gaat, zien we geen perspectief voor een editie van Muzikaal Bootwateren in 2021.

Voor het tweede jaar op rij maken we deze beslissing met pijn in ons hart. Direct na de afgelasting in 2020 hadden we goede hoop om er dit jaar één groot feest van te maken, maar we zullen met z’n allen toch nóg een jaar geduld moeten hebben voor de 20e editie van dit prachtige muziekfestival.

Vol goede moed richten we onze pijlen nu op zaterdag 18 juni 2022 en kijken er ontzettend naar uit om iedereen dan weer te zien in het centrum van Hollum om dan samen de 20e editie van Muzikaal Bootwateren te beleven.

Voor nu: stay safe en tot volgend jaar!

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Wolter Birza

Erg jammer. Had gehoopt op een soort 19 1/2 Kleintje Bootwateren editie.
Ga het desbetreffende weekend en een paar dagen daarvoor toch wel
naar Ameland want was tenslotte al geboekt.
Succes met de voorbereing voor Bootwateren 2020.

Laat een Reageren

Je kan deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>