Straatprogramma

Henk Kuyper

Ik ben met muziek begonnen in de begin jaren 80. Vanaf die tijd speel ik gitaar, mondharmonica en zing. De roots liggen in de blues muziek.

De laatste jaren ben ik echter ook actief als troubadour. Hierbij wordt de blues niet geschuwd, maar er komen ook andere stijlen aan bod. Nummers uit de folk (Bob Dylan, Neil Young e.d.), de betere country (John Denver, Johnny Cash e.d.), maar ook nummers uit de West Coast (The Eagles, Venice e.d.). Ook de popmuziek wordt niet gemeden. Enkele voorbeelden zijn Golden Earring, Beatles, Rolling Stones en zelfs Robbie Williams passeert de revue.


ADHD

Schoonmaakbedrijf ADHD ruimt op!

Spelers:

Dimphy Timmers

&

Peter van Noort


McDixie Light

Het looporkest McDixie Light is één van de bekendste dixielandorkesten van Nederland. ‘Nieuwe Stijl Dixieland’, dat is het credo van de muzikanten van looporkest McDixie Light die een absoluut gevoel hebben voor sfeer en vermaak. Zij spelen een voor iedereen herkenbaar repertoire in dixie-stijl. McDixie Light staat er om bekend sfeer te maken op ieder feest of evenement. Vier gezellige heren spelen en zingen de vrolijkste dixieland die aanstekelijk werkt op de beweegspieren van het publiek.


Zeepaardjes

Zeepaardjes zijn edele zeedieren. Geen dier ter zee bezit de gratie, pracht en fraaie bewegingen van het zeepaardje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat velen een diepe wens koesteren om een zeepaardje te mogen inspannen. Maar helaas, zeepaardjes laten zich niet temmen. Nee, zeepaardjes kiezen zelf hun menners uit. Je kan een leven lang moeten wachten. Heb je het uitzonderlijke geluk dat een zeepaardje in jou zijn menner ziet, koester dat. Het is een zeldzaam trouwe en dappere vriend. Voor alle anderen blijft het bij het aanschouwen van hun majestueuze waterspel. Grijp je kans om zelf oog in oog te staan met een echt wild zeepaardje.


TromboTubaToet

Professor Dombidoo is groot liefhebber van klassieke muziek. Maar omdat elke dag met zijn 80 koppig orkest te spelen is helaas niet mogelijk. Hij zou natuurlijk iets kunnen uitvinden die klassieke muziek maakt. Maanden heeft hij gewerkt aan zijn muziek machine! In en om de TromboTubaToet zijn vele technische hoogstandjes te vinden. Maar waar is het orkest? Gelukkig heeft zijn charmante en vindingrijke assistente Ladilaa de oplossing: kinderen bemannen de fietspompsectie die in verbinding staat met de blaasinstrumenten op de TromboTubaToet. Van Mozart tot Jantje Smit, u noemt het maar.