Henk Kuyper

Troubadour Henk Kuyper speelt meeslepende muziek en gebruikt hier voor zijn karakteristieke stem, warme gitaarspel en volklinkende mondharmonica. Zijn muziekstijl ligt in de blues, folk, country en popmuziek hoofdzakelijk uit de jaren 60/70. Maar ook de hedendaagse muziek komt aan bod.

In de begin jaren 80 is Henk begonnen met het maken van muziek. Zijn roots liggen in de blues, maar heeft dit verder uitgewerkt in andere stijlen. Bob Dylan, Neil Young, Johnny Cash, John Denver, Cat Stevens, the Eagles, Beatles, Simon and Garfunkel, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Elvis Presley maar ook Ed Sheeran, Jason Mraz,  Robbie Williams en Danny Vera hoort u o.a. voor bij komen.

Kortom sfeervolle muziek van niveau wat je eigenlijk niet wilt missen.


ADHD

ADHD zal handhaven… 

Bo A en Bo B controleren de horeca, de optredende acts en het publiek op diverse aspecten en zullen bij overtredingen natuurlijk ook ingrijpen!

Spelers:
Dimphy Timmers
Peter van Noort


Fruitylicious

Deze frivole dames laten zich graag van de zonnige kant zien. Met hun fris en fruitige aanwezigheid bent u verzekerd van een opwekkende vrolijke en gezellige sfeer. Ze nodigen u graag uit voor een Caribische  dans, wellicht… op hoog niveau.


Miep

Miep is een boerin uit het Limburgse Siebengewald. Ze woont daar samen met haar man Toon. Het valt niet mee al dat werk op de boerderij en daarom trekken zij er af en toe een paar dagen tussenuit om op adem te komen. Miep zoekt dan leuke gelegenheden op om mensen tegen te komen. Want ze kletst graag, héél graag.

Getooid in een groene loden mantel en met een tas, waar de groenten uitpuilt, sjouwt Miep tussen de mensen door. Met haar volumineuze schelle stem houdt ze de mensen op de hoogte van haar meningen. En die heeft ze genoeg. Op een voor haar natuurlijke wijze weet ze iedereen met haar meningen en commentaren te overdonderen. De bezoekers zullen door Miep in haar leefwereld worden opgeslokt.


Muzikale ‘Zee’mannen

Twee muzikale zeerotten laten u van muzikale uitspattingen genieten die ze leerden op de grote vaart. Geen van de zeven wereldzeeën gaat ze te hoog. Dein met ze mee op de woelige baren! Louter zeemansliederen? Welnee… net zo makkelijk passeren Latin, Retro-pop, Jazz en zelfs klassieke muziek de revue. Het muzikale vakmanschap is doorspekt met een gezonde dosis humor. Aan lager wal of het schip in, deze vrolijke matrozen gaan voor uw gezelschap maar al te graag voor anker!

Met mobiele piano/orgel, saxofoon, klarinet, percussie en zang zijn ze niet aan een podium gebonden maar kunnen ze zich net zo makkelijk tussen de bezoekers begeven.