Henk Kuyper

Ik ben met muziek begonnen in de begin jaren 80. Vanaf die tijd speel ik gitaar, mondharmonica en zing. De roots liggen in de blues muziek.

De laatste jaren ben ik echter ook actief als troubadour. Hierbij wordt de blues niet geschuwd, maar er komen ook andere stijlen aan bod. Nummers uit de folk (Bob Dylan, Neil Young e.d.), de betere country (John Denver, Johnny Cash e.d.), maar ook nummers uit de West Coast (The Eagles, Venice e.d.). Ook de popmuziek wordt niet gemeden. Enkele voorbeelden zijn Golden Earring, Beatles, Rolling Stones en zelfs Robbie Williams passeert de revue.


Steampunk on Stilts

Vreemd, avontuurlijk, nieuwsgierig en stoer… 

Als raven bewegen zij soepel op hun hoge stelten. ‘Gewapend’ met periscoop, laser, en een flinke dosis charme, pakken zij hun publiek in, zetten zij hun toeschouwers op een dwaalspoor en nemen zij u mee naar nieuwe werelden om samen tot grootse ontdekkingen te komen. Ondersteund door een vette soundtrack met machinale geluiden en muziek verhogen deze dames de sfeer met deze visuele steltenloopact.


Kees Kniep

Allesverkoper Kees Kniep verkoopt alles, deze rasverkoper is zelfs in staat om ijs te verkopen aan een Eskimo. Waar zijn schimmige handelswaar vandaan komt is beroepsgeheim toch blijft hij volhouden dat zijn troep eerste klas spullen zijn. Vooral mensen met rimpels moeten even naar zijn act gaan kijken, want Kees Kniep heeft een rimpelverwijderaar in de aanbieding. Wat wil je nog meer. Bestellingen met altijd een zeer korte leveringstermijn en betalingen altijd contant vooraf.


Neptunus

Neptunus houdt overzicht van eenzame hoogte. Een prachtige creatie die mensen vermaakt, al is het alleen maar door zijn verschijning waar niemand omheen kan.


Toiletjuffrouw Gerrie

Juffrouw Gerrie duwt haar mobiele toilet moeiteloos voort om de voorbijgangers hun behoefte te laten doen. En natuurlijk met privacy want de gordijntjes gaan dicht. Een heerlijk ludieke act die iedereen een lach op het gezicht tovert.


Bubblusion

Taking soap bubbles to the next level. De hele wereld in een zeepbel. Zwaartekracht opheffen, zeepbellen en statische elektriciteit, oppervlaktespanning, breking en reflectie van het licht, architectuur en zeepbellen, het verband tussen zeepbellen & schei- en wiskunde, stimuleren van motorische ontwikkeling, zeepbellen geisers & droogijs, bewust worden van je ademhaling, brandende zeepbellen, en natuurlijk het pure plezier en de verwondering van grote zeepbellen in de lucht!