Straatprogramma

Henk Kuyper

Ik ben met muziek begonnen in de begin jaren 80. Vanaf die tijd speel ik gitaar, mondharmonica en zing. De roots liggen in de blues muziek. Ik heb met “Blue Horizon” en “Klem Bluesband” in voorprogramma’s gezeten van o.a. Johnny Guitar Watson en Cuby and the Blizzards. Ik ben nog steeds actief met het succesvolle Bluesduo “Tuff Enuff”.

De laatste jaren ben ik echter ook actief als troubadour. Hierbij wordt de blues niet geschuwd, maar er komen ook andere stijlen aan bod. Nummers uit de folk (Bob Dylan, Neil Young e.d.), de betere country (John Denver, Johnny Cash e.d.), maar ook nummers uit de West Coast (The Eagles, Venice e.d.). Ook de popmuziek wordt niet gemeden. Enkele voorbeelden zijn Golden Earring, Beatles, Rolling Stones en zelfs Robbie Williams passeert de revue.


ADHD

ADHD kijkt vooruit!

Spelers:

Dimphy Timmers

&

Peter van Noort


Victorian Rebelians

Op golven van Victoriaanse elegantie… dansen deze Rebelians op 1 meter stokstelten. Uitdagend en vrij in hun eigen tijd! Ze nemen je graag mee in hun betoverende wereld van Couture en Steampunk.


Zuidwesters

Twee ‘zuidwesters’ in hun felgekleurde oliejas en zuidwester staan op de uitkijk, hebben goede zeebenen en deinen mee op de golfslag, hun scheepsattributen met zich mee torsend.


De Vliegende Hollander

​Magie is overal te vinden, waar ook ter wereld. Runewold heeft dan ook alle wereldzeeën bevaren met zijn Vliegende Hollander. Hij heeft de wonderlijkste verhalen van zijn reizen opgetekend, om te delen met het publiek. Zijn reis is nooit ten einde.